Make your own free website on Tripod.com

PANDUAN MEMBUAT DUIT MELALUI INTERNET

AMALAN-AMALAN MUSTAJAB

UTAMA | KATA PENGANTAR | BUKU P.M.D.I | BAB 1 | BAB 2 | BAB 3 | BAB 4 | BAB 5

Jalan Menuju Kekayaan Yang Melimpah Ruah.

 • Ianya terdiri daripada himpunan wifik-wifik, azimat-azimat, doa-doa, surah Al-Quran yang tertentu, ayat-ayat Al-Quran, rajah-rajah dan asma' yang selari dengan hukum dan tidak bercanggah dengan syariat islam.

             Sebagai mana Hadis Rasulullah saw yang bermaksud;
              
             " Tidak ada tahayul dengan sesuatu dan yang baik iaitu
               berharapan  baik, mereka bertanya : Apakah harapan  
               yang baik itu ya Rasulullah ? Baginda menjawab :
               Perkataan yang baik yang didengar oleh salah seorang
               diantaramu." 
                                              Hadis diriwayatkan oleh Abu Hurairah ra.
 
 • Sesungguhnya setelah kita berusaha maka kita hendaklah berserah dan bertawakal kepada Allah swt. Sesungguhnya orang yang berdoa kepada Yang Maha Esa dengan diiringi keyakinan, beerti ia mendapat hidayah jalan kebenaran dan ditemukan ubat mujarab, insyallah segala hajat anda akan dimakbulkan olehNya.

 

 

                 Seperti mana Firman Allah swt yang bermaksud;
 
                    " Dan Tuhanmu berfirman : Berdoalah kepada ku,
                      nescaya akan ku perkenankan bagimu. 
                      Sesungguhnya  orang yang menyumbangkan diri dari
                      menyembahKu akan masuk neraka jahanam dalam
                      keadaan hina dia. "
                                                Surah Al-Mukmin : Ayat 60
 
 • Amalan-Amalan Mustajab ini adalah merupakan ilmu-ilmu kerezekian dan kekayaan yang mana sumber asalnya daripada para kiyai serta alim ulama serta mereka-mereka yang mahir dalam bidang agama, ianya adalah berteraskan kepada hukum hakam serta ajaran islam itu sendiri khasnya.

 • Insyallah anda akan menikmati perubahannya setelah anda mengamalkannya selewat-lewatnya selama 77 hari selepas diamalkan ! Asalkan anda telah berusaha dengan bersungguh-sungguh dan akhirnya berserah kepadaNya yang menentukan sebarang kejayaan kepada setiap usaha anda.

 

Kandungan bab 2  ini ialah :

 1. Khasiat-khasiat Surah Al-Quran agar perniagaan anda maju dan semakin berkembang.
 2. Wifik untuk menolak kemiskinan serta sebarang bala agar mudah bagi anda untuk mendapatkan kesenangan,  beserta dengan ayat Al-Quran untuk dijadikan amalan.
 3. Doa Mustajab agar anda tidak kekurangan wang selama setahun.
 4. Khasiat doa dan amalan wifik agar dipermudahkan anda untuk menjadi kaya raya.
 5. Amalan Hizib Mujarab agar segala hajat akan termakbul dan segala cita-cita anda akan berhasil.
 6. Azimat Mustajab agar rezeki anda mengalir masuk melimpah ruah.
 7. Khasiat Surah Al-Fatehah dan doanya agar segala hutang anda dapat dilunaskan dengar kadar segera.
 8. Amalan Doa dan Zikir agar hajat dan permintaan akan dimakbulkan Allah swt,
 9. Amalan Doa dan Zikir agar rezeki anda diperluaskan oleh Allah swt.
 10. Amalan Shalawat agar anda menjadi kaya raya.
 11. Amalan Shalawat agar harta anda mendapat keberkatan serta akan bertambah dengan begitu makmur sekali.
 12. Wifik Mustajab agar perdagangan dan perniagaan akan mendapat keuntungan yang besar,
 13. Doa dan Zikir untuk dijadikan amalan harian supaya anda mendapat rezeki yang tak terduga dengan begitu banyak sekali.
 14. Doa Mustajab ubtuk melunaskan segala hutang piutang anda dan Allah swt akan membukakan pintu rezeki supaya anda dapat menyelesaikan masalah anda ini.
 15. Doa Tawassul beserta dengan Asma dan Bait Ayat Al-Quran agar cita-cita dan impian anda selama ini yang sukar terlaksana akan terlaksana.
 16. Shalawat Mustajab ubtuk menghilangkan segala kesusahan anda dan dalam masa yang sama untuk mendatangkan kesenangan dan kekayaan pada anda serta kelapangan rezeki.
 17. Azimat yang paling ampuh sebagai pembuka pintu rezeki anda yang selama ini agak berat sedikit.
 18. Azimat Mustajab sebagai "Pelaris Perniagaan".
 19. Khasiat Doa Bismillah untuk melenyapkan kesulitan ekonomi dan mengatasi masalah kehidupan.
 20. Rahsia Surah Yassin sebagai pembuka pintu rezeki yang paling mustajab beserta dengan doa amalannya.
 21. Hikmat dan faedah Surah Waqiah sebagai pembuka 1001 pintu rezeki dan memudahkan sebarang urusan perniagaan atau pekerjaan anda.
 22. Hikmah Surah Alam Nasyrah untuk memudahkan kehadiran rezeki dan anda akan sering mendapat rezeki yang tak disangka.
 23. Hikmat dan faedah Surah Al-Ikhlas agar dimakbulkan segala angan-angan dan impian anda.
 24. Rahsia 36 Surah Al-Quran sebagai penjaga dan pendinding harta benda anda termasuk perniagaan anda daripada sebarang niat jahat orang lain, makhluk halus, kecurian, kebakaran, dirosakkan atau sebarang hasad dengki orang lain.
 25. Rahsia Ayat Al-Quran sebagai pelindung diri serta harta benda termasuk perniagaan anda dari jin dan syaitan.
 26. Rahsia Ayat Al-Quran sebagai pelindung dari kecurian dan kebakaran untuk harta benda dan perniagaan anda.
 27. Rahsia Ayat Al-Quran sebagai 'Pelaris' perniagaan atau sebarang perusahaan yang anda lakukan.
 28. Rahsia Ayat Al-Quran agar sebarang keinginan/cita-cita/angan-angan dan hajat anda akan dimakbulkan dalam masa yang singkat dan mudah.
 29. Rahsia Ayat Al-Quran sebagai pembuka pintu rezeki terutama bagi anda yang benar-benar dalam masalah kesulitan ekonomi yang amat berat.
 30. Rahsia Ayat Al-Quran sebagai 'Pelaris' dalam usaha mendapatkan keuntungan yang besar dalam masa yang singkat.
 31. Rahsia Ayat Al-Quran untuk memudahkan sebarang urusan perkerjaan atau pernigaan anda, ia juga dapat memudahkan anda mengawal jumlah pekerja yang ramai kerana mereka semua akan segan dan hormat serta patuh pada anda.
 32. Rahsia Ayat Al-Quran untuk memudahkan sebarang urusan perkerjaan atau pernigaan anda terutamanya yang melibatkan banyak bertemu 'kontak' untuk mendapatkan sebarang projek baru dan sebagainya. Insyallah anda sentiasa akan diberikan peluang-peluang perniagaan yang baru dan menguntungkan jika mengamalkan ayat ini teratur.
 33. Rahsia Ayat Al-Quran agar sebarang permohonan perniagaan anda atau perdagangan anda mudah dapat kelulusan oleh pihak yang berwajib atau mereka-mereka yang berkuasa.
 34. Amalan untuk menentukan apakah jenis perniagaan atau perdagangan yang amat sesuai dengan diri anda, biasanya amalan ini dilakukan apabila anda ingin memulakan sesuatu jenis perniagaan atau perdagangan yang baru.
 35. Wifik dan Amalan agar anda berpendirian teguh dan senantiasa betul apabila membuat sebarang keputusan terutamanya keputusan yang melibatkan soal-soal kewangan dan keputusan yang penting tetapi sukar.
 36. Azimat yang ampuh sebagai pendinding kepada perniagaan atau perusahaan anda serta kepada harta benda dari sebarang gangguan oleh manusia, haiwan atau makhluk halus.
 37. Azimat dan Doa bagi menghilangkan kesusahan yang teramat sangat terutamanya bagi anda yang baru sahaja mendapat kerugian dalam perniagaan anda, insyaallah anda secara perlahan-lahan anda akan bangun semula.
 38. Azimat sebagai 'Pedinding' mutlak amat berkhasiat melindungi perniagaan anda dari jatuh atau kerugian serta rumahtangga anda daripada berpecah belah.
 39. Azimat agar anda tidak bisa kehabisan duit atau putus atau kehilangan punca rezeki.
 40. Ayat Al-Quran dan Amalan sebagai 'Pelaris' yang ampuh dan 'Pemanis' serta sebagai 'Penakluk' dan ianya amat berkhasiat untuk jenis perniagaan yang melibatkan ramai orang seperti 'direct selling' dan lain-lain.
 41. Rahsia Asma' sebagai penakluk yang hebat dimana semua orang akan terpegun dengan kata-kata atau ucapan anda dimana mereka akan menyenangi anda serta senamg bagi anda untuk mempengaruhi mereka.
 42. Rahsia Wifik agar dapat anda berbicara dengan petah dan lancar serta anda kan mempunyai daya tarikkan yang tersendiri hinggakan semua orang akan tertarik serta terpukau dengan anda. Anda akan mempunyai pengaruh dan kewibawaan yang amat besar sekali.
 43. Rahsia Wifik dan Amalan agar mempermudahkan anda untuk membuat pinjaman dan dengan mudah pinjaman anda akan mendapat kelulusan, insyaallah denganNya.
 44. Rahsia Wifik yang anda akan mendapat rezeki yang terduga.
 45. Rahsia yang amat hebat ini untuk anda mendapat pengaruh yang besar dan anda akan disegani oleh segenap pekerja atau pelanggan anda. Mereka biasanya akan hormat dan patuh pada setiap arahan dan pendapat anda.
 46. Wifik agar orang lain mudah kasihan serta kasih kepada anda dan amat mempercayai kata-kata anda. Ini memudahkan anda untuk berurusan dengan pekerja atau pelanggan anda, biasanya Wifik ini adalah amat sesuai kepada mereka yang terlibat dengan kerja-kerja pemasaran.
 47. Rajah dan Azimat yang perlu dan wajib berada pada anda terutamanya di saat-saat anda mengalami masalah atau kekurangan wang yang amat kritikal.
 48. Doa yang perlu anda amalkan apabila anda ada hutang yang banyak dan insyallah Allah swt akan memperluaskan pintu rezeki anda dengan seluas-luasnya agar anda dapat melunaskannya.
 49. Azimat yang perlu ada pada anda apabila berhadapan dengan para pemimpin, pembesar atau mereka-mereka yang berkuasa untuk segala hajat anda akan ditunaikan dengan mudah oleh mereka.
 50. Wifik yang berbarokah tinggi adalah amat perlu apabila anda memasuki premis perniagaan atau pejabat anda agar perniagaan dan pekerjaan anda mendapat keberkatan.
 51. Rahsia 'Cincin Thoat Nabi Sulaiman AS' adalah amat mujarab sebagai 'Pelaris".
 52. Doa yang amat perlu anda amalkan sebelum anda bepergian untuk sebarang urusan terutamanya urusan perniagaan atau perdagangan supaya akan berhasil dengan mudah.
 53. Shalawat yang amat mashyur untuk memperkuatkan kedudukkan abda serta meneguhkan lagi kekuatan perniagaan anda dan juga bisnes anda.
 54. Rahsia Azimat yang amat mujarab untuk melindungi perniagaan dan diri anda dari sebarang penipuan atau hasad dengki pada harta benda serta perniagaan anda.
 55. Ayat Al-Quran yang amat berkhasiat sebagai 'Pelaris' serta 'Pedinding'.
 56. Amalan mustajab supaya anda sentiasa mendapat ilham untuk menyelesaikan masalah yang amat rumit atau mencari ilham bagaimana untuk memajukan lagi perniagaan anda dan lain-lain perkara yang penting.
 57. Azimat yang amat berkhasiat untuk 1001 jenis perniagaan atau perusahaan.
 58. Zikir beserta Nama Allah swt beserta Rajah untuk membasmi kemiskinan dan kesusahan serta amat mustajab untuk tujuan tolak bala.
 59. Fadilah Wifik yang amat besar untuk meningkat keuntungan perniagaan hingga kepada jumlah yang tak pernah anda sangka-sangka.

 

Enter supporting content here

hak cipta terpelihara - pmdmi 2005